Onsdag den 18:onde Maj

Hellu!
Som vanligt har jag inte uppdaterat här på ett bra tag. Det händer inte ofta att jag sitter vid datorn och vid de tillfällena jag väl sitter vid datorn är det för att leta filmer eller serier. Det har väl hänt en hel del sedan jag uppdaterade här senast. Jag har ätit medicin nu ett tag och jag känner mig redan som en ny människa, det lär ta några månader till innan jag känner mig helt återställd, men det är skönt att veta att det är på rätt väg nu i alla fall. Var hos läkaren här om dagen och enligt honom måste jag äta medicinen livet ut och gå på årliga kontroller. Jag har även hunnit bli färdigutbildad undersköterska vilket känns så bra. Jag har även varit i New York en vecka med Sofia, vilket var en av de bästa veckorna i mitt liv. Vi gjorde så mycket och såg så mycket. Vi besökte Woodbury outlet, såg frihetsgudinnan, åkte upp i Rockefeller center, gick high line, gick Brooklyn bridge, var på 9/11 museum, shoppade, åt god mat, gick i Central Park och självklart såg vi Håkan Hellström. Hela resan var helt magisk så att det inte ens går att beskriva med ord.
Utöver det har jag börjat jobba ute i kiosken på landet igen samt att jag har fått extra jobb på ett äldreboende i Haninge, där jag även gjorde min praktik. Så just nu känns allting bra. Igår bokade jag även en resa till Gran Canaria med Jenni och Maffi. Vi åker i juli och blir borta en vecka så återigen har jag en härlig resa att se framemot.
I fredags var jag och pappa på byggplatsvisning av min lägenhet och äntligen har jag fått känslan av att det är sant att jag ska flytta. Innan har jag inte riktigt förstått, men nu förstår jag äntligen! Ska bli så härligt att flytta i december. Men lite panik har jag ju över att jag måste ha ett heltidsjobb innan flytten, men förhoppningsvis löser det sig.
Jag har även äntligen bestämt mig för att jag ska ta körkort. Bättre sent än aldrig liksom, haha!
Nej, nu måste jag packa och fixa mig, ska åka ut till landet och stannar till söndag eller måndag.
Förhoppningsvis uppdaterar jag här igen inom en snar framtid.
Later! <3

RSS 2.0