Fredagen den 12:e Februari

Hellu!
Återigen har det gått lång tid sedan jag senast uppdaterade här. Har egentligen inte haft så mycket att göra, men ändå har jag inte haft tid att blogga, vet inte riktigt hur det går ihop, men men, haha!
Just idag känner jag ett lyckorus igenom hela kroppen och jag vill bara skrika av lycka. Efter 25 jobbiga minuter lyckades jag äntligen få biljetter till Håkan Hellström. Aaahhh! I slutet av april åker jag och Sofia till New york för att se Håkan, hur coolt? Haha.
Nog om mig, mitt lyckorus och Håkan för nu. Jag har ju inte uppdaterat sedan i julas, det känns väldigt konstigt. Men jul och nyår var helt okej i alla fall. Firade jul hemma med mina föräldrar och min syster, hennes man och deras son. Jag fick mest flytta-hemifrån saker. Nyår spenaderades med Jenni och Maffi hos deras kompisar. Vi åt tacos till middag och kollade på fyrverkerier bortsett från det gjorde vi väl inte så mycket. Dock blev jag alldeles för full, haha.
Under januari och februari har jag mest pluggat och kollat på serier. Dagen innan nyår fick jag reda på att jag har struma, så jag har gått runt och varit jättetrött och väntar fortfarande på behandling. Skolan går bra. Är ledig hela nästa vecka, sen har jag praktik i fyra veckor. Efter det är jag helt klar! Så skönt! Har även kollat igenom Game of Thrones två gånger på väldigt kort tid och sen har jag kollat på Orange is the new black. :)
Nej, nu måste jag lyssna på Håkan Hellström en stund, sedan blir det soffhäng hela kvällen.
Pussis!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0