Söndag den 8:onde November

Hellu!
Nu har det gått alldeles för lång tid sedan jag senast uppdaterade här och skrev av mig lite, nio månader närmare  bestämt. Det känns så sjukt att tiden går så fort och att man inte riktigt hinner mer allt man vill hinna med. Jag har verkligen saknat att skriva av mig här på bloggen och det kommer kännas tråkigt att inte kunna kolla tillbaka på vad man har gjort, hur man har gjort och så vidare. Jag har många gånger sagt att jag ska uppdatera här oftare, men det blir aldrig så och den största anledningen är just för att det känns som att tiden bara flyger förbi, det känns som att det nyss var i början av sommaren och nu är det helt snart plötsligt jul. Jag känner att jag inte har haft tid att skriva här. Jag hoppas i alla fall att det kan ändras nu, men man vet aldrig med mig.
Ja, vad har hänt sedan sist? Egentligen har jag ingen aning, haha.
Jag pluggar till undersköterska fortfarande, jag är färdig i februari som det ser ut just nu. Jag känner verkligen att det här är helt rätt utbildning för mig, så jag är nöjd. Tidigare har jag alltid sagt att jag aldrig skulle kunna jobba som undersköterska och jag vet inte vart jag fick det ifrån. Det känns så härligt att jag kommer ha ett socialt liv där jag hjälper och tar hand om andra människor.
Denna sommaren jobbade jag ute på landet igen i lilla kiosken, precis som jag gjorde förra sommaren. Den här sommaren gick så sjukt snabbt och det känns verkligen inte bra. Det var dåligt väder den största delen utav sommaren och det känns ju inte heller så bra. Men egentligen ska jag inte klaga så jättemycket för att i slutet av juni åkte jag och Sofia till Cypern, Fig Tree Bay, i 11 dagar. Det är en resa som jag aldrig kommer glömma. Vi hade så roligt och den ledigheten var välbehövlig.
Det här året har bara swishat förbi så jag har inte så jättemycket att skriva om vad jag har gjort och så. Det största är just resan till Cypern, jobbet på landet och att jag fortfarande pluggar. Givetvis har det hänt massor med annat också, men det är ingenting jag kommer skriva om.
Nu tänkte jag ta en cigg som vanligt, sedan ska jag återgå till att plugga Palliativ vård.
Förhoppningsvis dröjer det inte ytterligare 9 månader innan jag bloggar igen.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0