Onsdag den 18:onde November

Hellu.
Det är mitten av veckan och det är en grå och trist dag idag. Jag börjar känna mig sjuk. Jag är lite förkyld, har ont i halsen och lite hosta, men jag är på ganska bra humör ändå.
Min helg var helt okej. I fredags var jag mest hemma. Jag pluggade, kollade på serier och så kollade jag på Idol. I lördags åkte jag, mamma och pappa och handlade i Farsta centrum. Inhandlade lite julklappar och så. På kvällen tog jag det mest lugnt. I söndags kom Johanna, Jonas och Joakim över och åt lunch, efter det åkte vi hem till Jennifer och firade hennes födelsedag. Fick supergod tårta, haha. På kvällen pluggade jag mest. Känns som att jag inte gör någonting annat än att plugga nuförtiden.Under måndagen och tisdagen har jag också pluggat en del samt haft storstädning av hela övervåningen.
Hittills idag har jag kollat på Gilmore girls, lagat lunch och skrivit klart två inlämningsuppgifter samt skickat in dom. Så nu känner jag lite lättnad i alla fall. Men jag har massor mer av plugg att göra idag, har prov på fredag. Så nu ska jag sätta mig och plugga i några timmar, sedan får jag se vad jag gör.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0