Fredag den 23:e Januari

Hellu.
Nu var det riktigt längesedan jag skrev här. Har gått cirka fyra månader sedan jag senast skrev här.
Har dock inte gjort speciellt viktiga saker under hösten/vintern. Har gått i skolan, umgåtts med vänner och familj. Har hunnit med att fira både jul och nyår också. Julen firades med familjen. Vi firade julen både på julafton och dagen efter, så det var mysigt. Nyår tillbringades med tre av mina närmaste vänner, och det var delvis kul och delvis kaos. Men det blir lätt så. Vi var på Södra teatern i alla fall :)
Just nu skulle jag egentligen ha haft praktik, skulle ha praktiserat på Östermalms hemtjänst. Men jag trivdes inte alls, fick inga raster, dom räknade in mig som arbetskraft och massa annat. Så praktiken får komma vid ett senare tillfälle. Så nu är jag ledig fram till den 2a Februari, vilket är jätteskönt för jag behöver verkligen lite ledighet.
Jag har börjat jobba som personlig assistent också. Hittills trivs jag jättebra. Det är väldigt kul, lärorikt och varierande. Precis som ett jobb ska vara enligt mig.
Utöver det här har det inte hänt speciellt viktiga saker i mitt liv. Jag lever på som vanligt, haha :)
Nu måste jag fixa mig lite snabbt, för jag ska åka till huddinge centrum och köpa lite dricka. Blir utgång i kväll med några kompisar.
Hoppas att jag uppdaterar här lite oftare nu.
<3

RSS 2.0