Lördag den 7:e Februari

Hellu!
Återigen har jag varit dålig på att uppdatera här, vilket är lite tråkigt. Jag tycker det är roligt att kunna kolla tillbaka och se vad jag har gjort, hur jag mått och allt sådant där. 
Jag sitter ju nästan aldrig vid datorn längre och det är ju den största anledningen till att jag nästan aldrig uppdaterar, men men. Jag får väl uppdatera så ofta som jag kan helt enkelt.
Började skolan igen i måndags efter en väldigt lång ledighet. Jag behövde verkligen vara lite ledig så det var superskönt. Men nu har jag återgått till skolan och det innebär att jag kommer ha fullt upp ett tag framöver. Jag ska både jobba, gå i skolan och plugga.
Att jag började skolan igen gav lite blandade känslor. Var jätteroligt att träffa alla i klassen och se hur dom hade haft det under sin praktik osv. Men det som är mindre roligt är att vi har bytt lärare, igen. Man kanske ska ge honom en chans, men hans sätt att undervisa på håller inte och det har varit så himla mycket kaos med honom. Jag får väl se hur det blir nu framöver.
Idag är jag riktigt tråkig och sitter hemma och pluggar, och imorgon ska jag jobba. Så min helg blir inte speciellt rolig.
Nu ska jag forsätta plugga lite, sen ska jag antagligen gå iväg och handla godis och ikväll blir det melodifestivalen och någon film :)
Later! <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0