Torsdag den 17:onde December

Hellu!
Nu är det bara en vecka kvar till julafton och jag känner inga julkänslor överhuvudtaget. Önskar att det kunde komma lite snö och bli några minusgrader, men det lär väl inte hända.
Gårdagen bestod av tvättning, städning och lite shopping. Åkte iväg med mamma och pappa och inhandlade lite julklappar. På kvällen tog jag det bara lugnt och spelade lite tv-spel, haha.
Just nu sitter jag och dricker mitt te och fixar naglarna lite samtidigt som jag lyssnar på musik. Idag kom jag upp ur sängen sent, blir så ibland för mig, haha.
Jag ska strax sminka mig lite och sedan kila iväg till centrum för att hämta ut en jacka som jag har beställt, iihh!
Nej, nu ska jag skynda mig.
Later! <3

Tisdag den 15:onde December

Hellu!
Sitter just nu och dricker mitt morgonte och lyssnar på musik. Jag har inte uppdaterat på nästan en månad, vilket inte är bra, haha. Det har väl inte hänt så mycket i mitt liv den senaste tiden som vanligt. Har varit sjuk fram och tillbaka. För cirka två veckor sedan var jag och pappa på Stadshuset och firade att han har jobbat på Ericsson i 30 år. Det var helt okej mat och dryck. Lite långtråkigt emellanåt, men jag är glad att jag var där i alla fall. Jag har också hunnit med att få A i min senaste kurs och det är jag verkligen glad över för jag kämpade så mycket. Förhoppningsvis går den här kursen som jag läser just nu lika bra. Imorgon fyller Joel 2 år, så i söndags firades han. Han fick många fina presenter och vi åt tårta, lussebullar och pepparkakor.
Idag ska jag åka till huddinge en snabbis, sen måste jag plugga, plugga och återigen plugga. Ska bli så skönt med lite ledigt över jul och nyår sedan.
Nu ska jag fixa mig lite och ge mig ut i kylan.
<3
 
Jag och pappa! <3


Alla borden!
 

Guldjubilarfesten 2015!

Förätten på Guldjubilarfesten!


Isabelle och Joel! <3
 

Joels 2årstårta!
 
Lussebak!
 
 

RSS 2.0