Dags att gå vidare!

Nu är det dags för mig att gå vidare i mitt liv. Gå vidare utan honom och utan våra planer som vi hade tillsammans. Jag ska inte låta detta förstöra mig och jag ska försöka att tänka positivt. Allting måste ju hända av en anledning, eller hur? 
Jag måste tro att det finns någon annan som passar mig bättre. Som har samma värderingar och mål och som är mer lik mig helt enkelt.
Jag måste tro att allting kan bli bra igen.
Jag vet att allt kommer bli bra igen!
<3
 

Onsdag den 26:e Mars

Hellu!
Äntligen börjar jag känna mig tillräckligt frisk för att kunna hitta på saker. Har knappt gått ut på 10 dagar och jag börjar bli trött på att bara vara hemma. Haha. Den här veckan har jag umgåtts mycket med älskling, vi var tvugna att ta igen det vi missade när jag var sjuk. Vi har i alla fall bokat en resa till Turkiet, men vi har inte betalat den ännu. Men med största sannolikhet blir det av, och istället för en vecka så blir det två. Är så sjukt taggad! Haha.
Nu ska jag fixa mig lite, ska träffa älskling om ett tag.
Later! <3

Fredagen den 21:a Mars

Hellu!
Hela veckan har spenderats hemma. Har åkt på en rejäl förkylning med huvudvärk, hosta, halsont, feber och allt det som hör till en förkylning. Nu är jag nästan frisk, är bara lite snorig, har hosta och huvudvärk.
Trots att jag har varit sjuk hela veckan så är mitt humör ändå på topp. Mår alltid sjukt bra av att våren och sommaren är påväg, och jag har redan nu börjat göra planer inför sommaren. Som det ser ut just nu så ska jag och älskling åka iväg en vecka till Turkiet, och jag ska försöka göra allt för att det ska bli av. Sen har jag planerat med Sofia och Elvira att vi ska ta en tripp till Göteborg, och det ser jag verkligen framemot!
Sen har jag även lite andra planer, så det kan gärna få bli sommar nu! :)
Nu ska jag lägga mig i soffan en stund.
Later! <3

Söndag den 16:onde Mars

Hellu! 
Här har det inte uppdaterats på ett tag. Jag har haft fullt upp med annat. Har bland annat umgåtts med familjen, vänner & älskling, jobbat, sökt massa nya jobb, varit på arbetsintervju, tagit det lugnt, kollat på filmer & serier och en hel del annat. 
Känner mig lite småhängig också, och det har jag gjort i flera veckor. Imorgon börjar jag plugga också, även om det inte blev den utbildningen som jag ville. Kom tyvärr inte in på utbildningen jag sökte i Januari på grund av det var för många sökanden. 
Just nu står jag på jobbet, har jobbat både fredag och lördag, och nu även idag.
Ser framemot att bara jobba torsdag nästa vecka! 
Nu ska jag fortsätta jobba lite.
Later! <3

Måndagen den 10:onde Mars

Jag tycker att tiden går så oerhört fort. Det känns som att det var nyss som Joakim föddes, det känns som att det var nyss som jag, mamma och pappa hämtade Johanna, Jonas och Joakim från BB och det känns som att det var nyss han var så liten att han fick plats i min famn, men mosters lilla sötnos börjar bli stor och idag fyller han redan 2 år.
Grattis på 2-årsdagen älskade Joakim! Love u! <3
 
 

Tisdag den 4:e Mars

Hellu!
Har varken haft tid eller lust att uppdatera här den senaste veckan, men men. :)
Den senaste veckan har jag hunnit klippa mig, ramlat i badkaret så jag fick största blåmärket någonsin, varit på bio med älskling, jobbat, umgåtts med familjen och tagit det lugnt. Utöver det så har jag väl inte gjort speciellt intressanta saker. Har gått runt och känt mig lite småsjuk senaste tiden också vilket är ganska jobbigt, vill kunna vakna upp och känna mig riktigt frisk.
Trots att jag inte mår på topp så har jag massa saker inplanerade denna vecka. Ikväll blir det bio med älskling, Sofia och Elvira. Imorgon ska jag försöka städa och söka jobb. På torsdag ska jag på fotografiska med Sofia och Elvira. På fredag blir det jobb och efter jobbet kanske jag åker till Olearys i Tyresö. På lördag under dagen kommer Joakim hit och på kvällen ska jag och älskling åka hem till Ronén och äta middag hos honom tillsammans med honom och Alexandra. Sen på kvällen blir det utgång, woopwoop!
Nu ska jag fixa mig lite inför bion!
Later! <3
 
 

RSS 2.0