Onsdag den 2:a Juli

Hellu.
Det var verkligen jättelängesedan jag uppdaterade här senast. Nästan två månader har gått!
Egentligen händer det inte så mycket intressant i mitt liv just nu. Jag jobbar nästan hela tiden, så den mesta tiden spenderas på landet. Nu är jag visserligen hemma, men ska åka tillbaka till landet idag på eftermiddagen, och då har jag bara hunnit sova hemma i två nätter, men men :)
Har träffat mäklaren också, så om allting går som det ska nu så har jag en lägenhet. Inflyttningen är inte förens 2016, men då har jag i alla fall något att se framemot.
Har slutat på NK också, vilket är superskönt. Behöver ändå ett nytt jobb efter sommaren och med jobbet på landet har jag faktiskt inte tid för så mycket annat, och speciellt inte ett till jobb.
Men men.
Sen jag senast uppdaterade här har jag hunnit vara i Göteborg, och det var en riktigt underbar helg och Håkan ägde verkligen. Sen har jag hunnit med att gå på Kentfest och även det var lyckat. Och utöver det har jag bara jobbat, är ledig någon dag då och då, och det enda jag gör på mina lediga dagar är att slappa eller tvätta, haha.
Låter faktiskt inte som att jag har ett speciellt bra liv just nu, men det är faktiskt precis tvärtom. Jag är lyckligare än vad jag har varit på riktigt länge och jag hoppas verkligen att ingenting kommer i vägen så att jag inte känner denna lycka längre.
Nu ska jag ta en cigg och sedan tänkte jag försöka sova.
Får försöka uppdatera snart igen!
Later! <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0