Söndag den 13:e Juli

Hellu!
Sedan jag senast uppdaterade har jag inte hunnit vara hemma något, har varit på landet i 9-10 dagar. Men nu är jag äntligen hemma. Ska sova hemma tre nätter nu och jag kan inte komma på när jag senast sov hemma tre nätter i rad. När jag väl är hemma från landet sover jag bara hemma en eller två nätter, så det ska bli riktigt skönt.
Egentligen ska jag inte klaga på att jag inte hunnit vara hemma, för vädret på landet har varit kanon, så jag har mest solat och badat, är runt 21-22 grader i vattnet på landet just nu, så det gäller att passa på att bada :)
Under veckan har även mams, paps, Jennie, Rille, Joel och Isabelle varit på landet, så det har varit mysigt med lite sällskap.
Nu är jag ledig från jobbet måndag och tisdag, sedan jobbar jag tre dagar. Efter det är jag ledig i fem dagar! Längtar! :)
Nej, nu ska jag sova.
Later! <3

Torsdag den 3:e Juli

Hellu!
Även fast jag jobbade idag och även jobbar imorgon så är jag hemma. Mamma och pappa ville åka hem och sova hemma inatt, vilket jag inte tackade nej till. Det var inte speciellt bra väder på landet, och vi var ändå tvungna att åka hem till våra katter.
Påvägen hem från landet stannade vi och fikade hos Jennie, vilket var jättemysigt, var ett tag sedan jag träffade dom. Sedan jag kom hem har jag bara suttit framför datorn och spelat spel, hehe.
Nu tänkte jag ta en cigg och sedan sova.
Later! <3

Onsdag den 2:a Juli

Hellu.
Det var verkligen jättelängesedan jag uppdaterade här senast. Nästan två månader har gått!
Egentligen händer det inte så mycket intressant i mitt liv just nu. Jag jobbar nästan hela tiden, så den mesta tiden spenderas på landet. Nu är jag visserligen hemma, men ska åka tillbaka till landet idag på eftermiddagen, och då har jag bara hunnit sova hemma i två nätter, men men :)
Har träffat mäklaren också, så om allting går som det ska nu så har jag en lägenhet. Inflyttningen är inte förens 2016, men då har jag i alla fall något att se framemot.
Har slutat på NK också, vilket är superskönt. Behöver ändå ett nytt jobb efter sommaren och med jobbet på landet har jag faktiskt inte tid för så mycket annat, och speciellt inte ett till jobb.
Men men.
Sen jag senast uppdaterade här har jag hunnit vara i Göteborg, och det var en riktigt underbar helg och Håkan ägde verkligen. Sen har jag hunnit med att gå på Kentfest och även det var lyckat. Och utöver det har jag bara jobbat, är ledig någon dag då och då, och det enda jag gör på mina lediga dagar är att slappa eller tvätta, haha.
Låter faktiskt inte som att jag har ett speciellt bra liv just nu, men det är faktiskt precis tvärtom. Jag är lyckligare än vad jag har varit på riktigt länge och jag hoppas verkligen att ingenting kommer i vägen så att jag inte känner denna lycka längre.
Nu ska jag ta en cigg och sedan tänkte jag försöka sova.
Får försöka uppdatera snart igen!
Later! <3
 

RSS 2.0