Måndagen den 27:e Januari

Hellu!
Börjar känna mig lite småsjuk igen, och jag känner verkligen att jag inte orkar med att vara sjuk. Men det finns väl ingenting att göra åt den saken.
Även fast att jag är lite småsjuk, eller åtminstone känner mig lite småsjuk så är jag faktiskt sjukt glad.
Har precis sökt en ny utbildning, och förhoppningsvis leder denna utbildning till jobb så småningom. Och dessutom är jag sjukt glad för jag ska tillbaka till klassrummet. Ska bli skönt att få träffa lite människor igen och få komma iväg någonannanstans än till jobbet. Så jag är fanimig sjukt glad och sjukt taggad, haha :) Men jag får vänta i cirka två månader, för skolan börjar inte förrens 17:e Mars och håller på i ett år framöver.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite serier.
Later!
 
 

Tisdag den 21:a Januari

Hellu!
Hoppsan! Snart en månad sen jag senast uppdaterade, men det är sådant som händer! :)
Det har väl inte hänt något speciellt i mitt liv den senaste tiden. Har hunnit fira nyår, och det känns som att det var en evighet sedan. Har det bara gått tre veckor? Känns snarare som tre månader. Haha.
Har även hunnit med att jobba och att vara magsjuk. Utöver att jobba och att vara sjuk så har jag faktiskt inte gjort alls mycket. Har inte träffat kompisar, har inte festat, har inte shoppat, har inte städat, helt ärligt har jag inte gjort någonting alls hittills detta år. 
Men jag har jättemycket mål och löften, och jag håller båda tummarna att jag klarar av allt. Mina mål och löften kommer jag hålla hemliga av flera olika anledningar, Det är endast älskling som vet om mina mål :)
Det känns som att jag har legat på latsidan nu i tre veckor, och det ska det bli ändring på.
Imorgon ska jag shoppa lite och sedan blir det middag hemma hos älskling och hans familj. På torsdag blir det jobb. På fredag blir det förhoppningsvis utgång med Virre och Elvira. På lördag ska jag passa Joakim och på kvällen ska jag ut och äta med Elvira och Sofia. På söndag blir det jobb igen.
Det känns otroligt skönt att jag äntligen ska få träffa mina kompisar igen!
Nu ska jag kolla på ett eller två avsnitt av min favoritserie, Gilmore girls.
Later! <3
 
 
 

RSS 2.0