Onsdag den 5:e Februari

Hellu!
Nu mår jag nästan helt bra igen. Har faktiskt ingen aning om vad det var som orsakade att jag mådde så dåligt förra veckan, men men.
Middagen tillsammans med Elvira och Sofia blev jättelyckad. Vi åt tacos, pratade massa och kollade på melodifestivalen. I söndags jobbade och som tur var gick tiden fort. Tiden kan gå väldigt segt när man är ensam och jobbar i 3-4 timmar. Efter jobbet åkte jag hem och efter ett tag kom älskling hit. Vi tog det lugnt och kollade på film hela dagen.
I veckan har jag varit med älskling, tagit det lugnt och storstädat. Idag var Jennie, Isabelle och Joel på besök så jag och älskling umgicks med dom. Utöver det har jag inte gjort något speciellt.
Resten av min vecka är i alla fall planerad. Imorgon ska jag jobba, på fredag ska jag försöka komma iväg och klippa mig någon gång under dagen, och på kvällen ska jag ut och äta med Sofia och Elvira. Vi ska fira att Elvira fyller år på måndag! :) På lördag ska jag hjälpa mams & paps att passa Joakim och på kvällen ska jag antagligen gå ut med älskling och hans kompisar. Sen på söndag ska jag åka med mams & paps och hälsa på min syster, Eva, I Hallstavik.
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite serier och invänta Paradise Hotel-finalen :)
Later! <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0