Fredag den 11:e April

Hellu!
Har inte hunnit uppdatera här den senaste veckan. Har umgåtts med vänner och familj, jobbat och sen har jag inte hunnit med så mycket annat. Har känt mig hängig större delen av veckan också och nu har det blivit lite värre. Är jättetrött, har huvudvärk, känner mig yr emellanåt och nu känns det även som jag har fått feber. Suck!
Står just nu på jobbet och längtar hem så att jag får sova.
Jobbar både imorgon och på söndag också. 
Later!

Fredag den 4:e April

Hellu!
Även idag hann jag med att göra saker innan jobbet. Fixade mig och allt sånt, sen åkte jag till huddinge där jag mötte upp Elvira. Vi gick på systembolaget och sen gick vi runt och kollade i lite affärer. Vi åt lunch tillsammans på Donken. 
Efter vi hade varit i huddinge åkte jag direkt in till stan, kom in rätt tidigt till stan så jag hann kolla runt lite. Nu har jag jobbat sedan 16 och slutar om lite mindre än 2 timmar. 
Direkt efter jobbet möter jag upp Elvira. Vi ska hälsa på hos Sofia, se hennes lägenhet och äta middag där. Myspys!
Nu ska jag fortsätta jobba lite! 
Later! <3

Torsdag den 3:e April

Hellu! 
Idag hann jag med en hel del innan jobbet. Började med att duscha och fixa mig, sedan åkte jag in till stan ett tag. Kollade runt i lite affärer och shoppade lite, så jag är glad, haha! Känns som att jag inte får shoppa så mycket mer på ett tag nu, haha. 
Just nu står jag på jobbet, är väldigt segt, men men. Får hålla ut i två timmar till, men det ska nog inte vara någon fara.
Nu ska jag försöka få tiden att gå!
Later! <3

Onsdag den 2:a April

Hellu!
Trots det som har hänt mår jag faktiskt ganska bra. Jag trodde det skulle vara mycket jobbigare så det är skönt att det inte är speciellt jobbigt.
I måndags på eftermiddagen mötte jag upp Elvira. Vi åkte till skärholmen och kollade på kläder. Köpte en ny väska och en tröja. På kvällen tog jag det bara lugnt, kollade på tv med mamma och pappa.
Igår åkte jag en snabbis till huddinge. Skulle kolla efter skor och köpa dricka. Efter huddinge åkte jag hem en sväng och sedan åkte jag till stan där jag mötte upp Virre och Kristine. Vi tog en fika och sedan gick vi runt en stund i stan och kollade. Jag fick med mig hem ett par nya leggings.
Idag har jag storstädat hela övervåningen och varit med Johanna och Joakim. Dom åkte hem för ett tag sedan och  nu tar jag det bara lugnt.
Resten av veckan har jag planerad, så det är skönt.
Nu tänkte jag gå ut på en promenad.
Later! <3

RSS 2.0