Friday I'm in love!

Hellu!
Äntligen är det fredag! Har ganska mycket planerat både idag och imorgon, så jag kommer ha fullt upp. Alldeles strax ska jag gå ut på en promenad, sen när jag kommer hem igen ska jag sätta igång med en skoluppgift som ska vara inne idag. Sen efter det ska jag väl duscha och fixa mig och möta upp Virre och Elvira och handla lite inför middagen imorgon. Senare ikväll blir det bio med Sebastian.
Imorgon kommer Eva och barnen förbi en stund, så jag ska umgås med dom ett tag. Sen på kvällen blir det middag och utgång med mina fina!
Nu ska jag sätta igång med allt så att jag hinner färdigt i tid.
Later! <3
 
Jag älskar dig världens finaste vän! <3

Längesen!

Hellu!
Nu har det gått riktigt lång tid sedan jag skrev här senast. Förra terminen var sjukt jobbig och det är den största anledningen till att jag inte har bloggat. Förra terminen var jag riktigt less på skolan och på livet. Men jag kämpade på ändå. Var sjuk väldigt mycket förra terminen också. Fick en långdragen förkylning och så fick jag även en lunginflammation på det. Kan man ha mer otur eller?
Nu ska jag förhoppningsvis komma igång med bloggen igen, och jag ska försöka blicka framåt istället för att se tillbaka på allt som har varit.
Later <3

RSS 2.0