Tisdag den 17:e December

Hellu!
Har inte hunnit sitta vid datorn alls de senaste dagarna, har haft väldigt mycket att göra, och som det ser ut nu så blir det ännu mer att göra den här veckan.
I fredags jobbade jag i alla fall mellan 16.00-20.00, och innan jobbet var jag tvungen att åka till min gamla gymnasieskola och hämta några papper och efter jobbet stressade jag hem, åt lite och fixade mig, och sen åkte jag in till stan. I stan mötte jag upp Maxine och hennes kompis Sarah. Vi gick först till Fenix och tog en drink, sen vidare mot Kellys och även där tog vi oss en drink, och slutligen åkte vi vidare till Soft där vi stannade hela kvällen. Blev en sjukt rolig kväll. Kom hem strax efter 4 på lördagsmorgonen.
I lördags var det fullt hus hemma hos oss. Mamma och pappa satt barnvakt åt Joakim, Jennie och Isabelle kom över ett tag och även så kom älskling hit. Under dagen gjorde vi inte så mycket.
På kvällen blev det mys framför Harry Potter :)
På söndagen skulle älskling vara med familjen så jag passade på att städa, ta det lugnt och spela tvspel. Men på kvällen kom han hit igen och vi tog det mest lugnt.
Igår blev det en heldag med shopping, vi var både i Farsta, på söder och i city. Efter flera timmars shopping var jag helt slut, haha! :)
Idag har jag bara tagit det lugnt, laddar upp inför jobbveckan. Från och med imorgon blir det jobb i 6 dagar i rad, långa dagar!
Nu ska jag ta det lugnt resten utav kvällen.
Later! <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0