Fredag den 27:e December

Hellu!
Har haft en helt okej jul, har visserligen inte känts som jul, men men. Firade julafton hemma med mamma, pappa och två av mina systrar och deras barn.
I onsdags tog jag det mest lugnt, var med pappa och handlade lite. Sen på eftermiddagen gick jag på promenad med Virre vilket var jätte skönt!
Igår blev det jobb mellan 13-17, och direkt efter jobbet mötte jag upp älskling och vi åkte hem till min syster och lagade mat. Hon är på öland med sin lilla familj så jag passar på att vara i hennes lägenhet lite då och då :) Jag och älskling tog det lugnt hela kvällen.
Idag har jag varit med pappa i stan en snabbis. Köpte ett playstation 3 åt mig, sjukt glad tjej! :D haha!
Nu har jag precis fixat mig och sitter och dricker lite cider, ska ut ikväll. :D
Ska strax åka in till stan och möta upp Alexandra och hennes kompisar!
Later!

 
 

Måndag den 23:e December

Hellu!
Det känns verkligen inte alls som att det är julafton imorgon. Jag har inte fått några julkänslor alls, det är plusgrader och ingen snö överhuvudtaget. Men men :)
Den senaste veckan har jag i princip bara jobbat. Idag är det min sjätte jobbdag på rad, och jag har slutat sent i princip alla dagar, så det har varit rätt segt. Har inte hunnit göra någonting alls den senaste tiden. Det enda jag har gjort är att jobba och direkt efter jobbet har jag åkt hem och latat mig, undantaget var i fredags då jag åkte in till söder efter jobbet och tog några cider tillsammans med Alexandra.
Nu ser jag verkligen framemot att få vara ledig åtminstone två dagar.
Slutar jobbet idag klockan 21.00, det har varit ganska mycket kaos idag, och sjukt många kunder. Men nu har det äntligen lugnat ner sig.
Nu ska jag klara av att hålla ögonen öppna enda tills jag är hemma :)
Later!

Välkommen!

Igår, den 16:e december blev jag moster för femte gången!
13:05 kom lilla killen, han vägde 4270g och var hela 54 cm lång.
Välkommen till vår familj!
 

Tisdag den 17:e December

Hellu!
Har inte hunnit sitta vid datorn alls de senaste dagarna, har haft väldigt mycket att göra, och som det ser ut nu så blir det ännu mer att göra den här veckan.
I fredags jobbade jag i alla fall mellan 16.00-20.00, och innan jobbet var jag tvungen att åka till min gamla gymnasieskola och hämta några papper och efter jobbet stressade jag hem, åt lite och fixade mig, och sen åkte jag in till stan. I stan mötte jag upp Maxine och hennes kompis Sarah. Vi gick först till Fenix och tog en drink, sen vidare mot Kellys och även där tog vi oss en drink, och slutligen åkte vi vidare till Soft där vi stannade hela kvällen. Blev en sjukt rolig kväll. Kom hem strax efter 4 på lördagsmorgonen.
I lördags var det fullt hus hemma hos oss. Mamma och pappa satt barnvakt åt Joakim, Jennie och Isabelle kom över ett tag och även så kom älskling hit. Under dagen gjorde vi inte så mycket.
På kvällen blev det mys framför Harry Potter :)
På söndagen skulle älskling vara med familjen så jag passade på att städa, ta det lugnt och spela tvspel. Men på kvällen kom han hit igen och vi tog det mest lugnt.
Igår blev det en heldag med shopping, vi var både i Farsta, på söder och i city. Efter flera timmars shopping var jag helt slut, haha! :)
Idag har jag bara tagit det lugnt, laddar upp inför jobbveckan. Från och med imorgon blir det jobb i 6 dagar i rad, långa dagar!
Nu ska jag ta det lugnt resten utav kvällen.
Later! <3
 

Torsdag den 12:e December

Hellu!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Sprang runt i stan en stund och sedan jobbade jag mellan 16.00-20.00.
Kom hem från jobbet för typ en timme sedan, och har bara hunnit med att äta lite och kolla på tv.
Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen med lite fanta och lussebullar och kolla på film.
Later! <3

2013-12-11

Hellu!
Återigen har jag varit urusel på att uppdatera här. Det har ju gått mer än sju månader sedan jag senast skrev här!
Jag ska försöka uppdatera här lite oftare än vad sjunde månad, haha.
Egentligen har det ju inte hänt så speciellt mycket i mitt liv de senaste månaderna, livet rullar på precis som vanligt. Har njutit av sommaren, hunnit fylla år, umgåtts mycket med vänner, familj & pojkvän, samt att jag har skaffat ett jobb. Vet inte vad jag hade tagit mig till om jag inte hade fått jobbet via älsklings kompis, Alexandra. Hade antagligen varit tvungen att dö om jag inte hade fått jobbet, skämtåsido.
Sommaren gick otroligt fort och nu är det redan december. De flesta som känner mig vet att jag inte är speciellt förtjust i vintern. Avskyr mörkret, snön, slask, is och kyla. Tycker att jag borde ha vant mig vid att det är mörkt, kallt och äckligt en ganska stor del av året, men nej nej, kommer nog aldrig vänja mig.
Nu tänkte jag krypa ner under täcket, äta lite godis och kolla på Paradise Hotel.
Imorgon ska jag ta en låååång sovmorgon och sedan jobba!
Later! <3
 
 

RSS 2.0