Tisdagen den 23:e April

Hellu!
Egentligen har jag ingen aning om vad jag gör vaken nu eftersom att jag både är trött och har ont i magen. Anledningen till att jag inte har gått och lagt mig kan bero på att jag inte orkar förflytta mig från soffan riktigt än. Haha.
Under helgen har jag i alla fall umgåtts med älskling, varit på landet med pappa och Joakim, varit på lokalfest med tjejerna och utöver det har jag inte gjort någonting speciellt.
Igår tog jag det lugnt större delen utav dagen och på eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte upp älskling. Vi åt middag tillsammans och sedan gick vi på bio och såg "I give it a year". En riktigt rolig film som man skrattade åt i princip hela tiden. Efter bion åkte vi hem till älskling och kollade på tv hela kvällen.
Idag har jag inte gjort någonting speciellt överhuvudtaget!
Nu tänkte jag äta en macka eller något, och sedan gå och lägga mig.
Later <3
 
 

<3


Måndagen den 15:e April

Hellu!
Jag känner att jag sakta, men säkert blir bättre på att uppdatera här. Som jag har skrivit förr så händer det ingenting speciellt alls i mitt liv. Den senaste tiden har jag inte haft så många måsten i livet, vilket har varit otroligt skönt, men nu börjar jag känna mig ganska rastlös och jag vill komma in i några slags rutiner. Jag hoppas att jag hittar ett jobb snart.
 
Helgen som gick har jag väldigt blandade känslor om. Jag träffade Sofia och Elvira i fredags, och det var jättemysigt. Vi köpte med oss kebab, pizza, godis, läsk och chips, och gick hem till Elvira och hade myskväll. Det händer väldigt sällan så det var riktigt mysigt.

Större delen utav lördagen hjälpte jag mamma och pappa att sitta barnvakt åt Isabelle. På eftermiddagen när Jennie och Rille kom för att hämta henne åt vi middag tillsammans.
Sen var det bara för mig att börja fixa mig och åka hem till Sebastians tjejkompis på chillkrök. Att åka dit förstörde i princip hela min helg. Majoriteten av tjejerna var riktigt otrevliga, omogna och hemska. Jag om någon vet att människor i största allmänhet är idioter, men jag blir alltid lika förvånad. På grund av det så drog jag och Sebbe ganska tidigt, tack och lov, jag hade inte stått ut att vara kvar där en enda sekund till.

På söndagen vaknade jag upp till en underbart fin dag, även fast jag var på ganska dåligt humör efter hur lördagen blev så kändes det lite bättre när det var strålande sol. Så jag och Sebbe tog en lång promenad och tog det mest lugnt, sen åkte jag hem, och mötte då direkt upp Elvira och tog en promenad med henne också.
 
Idag har jag bara tagit det lugnt, men tänkte sätta igång och städa lite nu.
Senare ikväll ska jag kolla på när Sebbe bowlar.
Later <3
 
Jag älskar er! Ni ställer alltid upp och finns alltid där för mig! <3

Tisdagen den 9:e April

Hellu!
Ingenting speciellt har hänt i mitt liv som vanligt. Har varit lite sjuk, umgåtts med vänner och familj, utöver det händer det faktiskt ingenting i mitt liv.
Det enda som är lite ovanligt är att jag grips av panik flera gånger i veckan på grund av att jag vill ha ett jobb. Hittills har jag sökt massa jobb bland annat på Willys, Ica, Donken, Elgiganten, på restauranger och massa annat, så jag håller tummarna för att jag får något jobb snart. Men det jobbet jag vill ha allra helst är ett jobb som försäljare på Cypern, så jag håller tummarna extra hårt för det jobbet :)
Det enda jag har gjort idag är att sitta vid datorn och leta jobb. Så nu tänkte jag fixa mig lite och åka in till stan och möta upp älskling en stund.
Later <3

RSS 2.0