Jag ska klara av det!

Hellu!
Har haft mycket att göra och tänka på den senaste tiden. Men för första gången på riktigt länge är mitt liv på väg mot de bättre!
För första gången på riktigt länge känner jag glädje och jag känner mig faktiskt lycklig. Så jag hoppas att det fortsätter så här. Jag ska klara detta nu!
<3

Well, I'm Back!

Hellu.
För några månader sedan valde jag att lägga den här bloggen åt sidan helt och hållet. Ett tag tänkte jag till och med radera den. Jag antar att jag ville radera mitt gångna liv och bara blicka framåt. Och det stämmer att man ska tänka på framtiden och "glömma" det som varit. Men jag har kommit underfund med att jag inte vill glömma det som varit. Jag tror att allting som händer runt omkring oss händer av en anledning. Allting som händer formar en som människa. Alla personer jag en gång har älskat har kommit att påverka mig, både positivt och negativt. Även de människor som jag forfarande älskar påverkar mig.
Det blir nästan aldrig som vi har tänkt oss här i livet, men bara för det ska man inte deppa ihop totalt, som jag har gjort.
För att jag någonsin ska kunna må bra igen och ta mig vidare i livet måste jag kunna acceptera allting som har hänt, och jag har insett nu att det aldrig kommer hända så länge jag förnekar allting.
Att öppna upp min blogg igen är bra bit på väg :)
<3

RSS 2.0