2011

2011 har för min del varit ett ganska bra år. Under vårterminen gick skolan bättre än vad den någonsin har gjort, och jag klarade av att få Godkänt i alla ämnen. Det som var mindre bra denna termin var att hela klassen bråkade, så det blev kaos med studentskivan och flaket. Men trots det så valde halva klassen att ha studentskiva och det blev riktigt lyckat. En stor höjdpunkt med 2011 var studenten! Så himla härlig känsla! Känslan att slippa klassen var obeskrivlig. Sen kom sommaren, och jag lyckades inte få ett sommarjobb, fast att jag sökte ett par. Så hela sommaren spenderade jag tillsammans med kompisar, Alex, var på landet en hel del, firade min 19årsdag, åkte till Öland med Alex och umgicks med hans familj, sen när vi hade varit där i några dagar åkte vi vidare mot Liseberg och Ullared. Sen hände det inte så mycket mer under sommaren! Sen kom hösten och skolan började. Jag började på komvux, och det var rätt pirrigt i början, men det var riktigt skönt att börja på komvux, har träffat många underbara människor denna termin. Jag började umgås mycket med Jenny som jag träffade på matten och jag började prata mycket med Olle.
Jag och Alex hade inte haft det bra på väldigt länge så vi gjorde slut med varandra i mitten av november, och det kändes ganska skönt, med tanke på hur vi hade det.
När jag och Alex hade gjort slut förstod jag att jag gillade en annan, och den personen gillade mig med.
Jag och Veronica tog upp kontakten igen efter att ha varit osams i flera månaders tid, så det var skönt. Under hösten har jag umgåtts mycket med Elvira, tagit långa promenader och pratat om allt och ingenting.
Jag firade nyår med Maxine, Amanda, Jossan, Olle, Martin och några fler. Kvällen slutade i kaos, och i princip alla blev osams mer eller mindre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0