Summering

Hellu.
I lördags på eftermiddagen/kvällen åkte jag, älskling och hans kompisar hem till älsklings mamma. Jag pluggade större delen utav kvällen och älskling och hans kompisar fixade på hans bil. Älsklings kompisar åkte hem sen, och jag och älskling stannade. På söndagen pluggade jag större delen utav dagen, men jag lekte även med älsklings småsyskon en hel del. Sen på kvällen hade jag och älskling myskväll framför tvn med smoothies och popcorn, mums :)
Igår hade jag endast en lektion och efter den åkte jag hem till älskling och började med maten, sen pluggade jag lite, sen när älskling kom hem gjorde vi klart maten (pastasallad). Sen på kvällen gjorde vi en massa saker, besökte Tonys grav, och tände ljus, men tydligen fick man inte det också var vi förbi både mig och Dennis en snabbis, också stannade vi även och handlade. Sen när vi kom hem igen och jag hade pluggat ett tag och älskling hade fixat en del saker så satte vi oss och kollade på tv. :)
Idag hade jag bara en lektion, så det var skönt. Hade naturprov idag, och jag klarade det, så nu har jag fixat G i naturkunskap, lovely! Efter skolan har jag bara tagit det lugnt framför tvn, nu blir det ut på en promenad. :)
Later <3


Igår var det ett år sedan du gick bort! Livet är verkligen orättvist!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0