Helgen

Hellu.
Som vanligt har det varit dålig uppdatering från min sida ;) Har inte haft tid att blogga alls, eftersom att jag har haft fullt upp, också har det ju varit så fint väder.
Här kommer i alla fall en liten summering.
Fredags: Tog det mest lugnt under dagen och gjorde lite läxor och sånt. Sen på kvällen åkte jag och mötte upp älskling, också åkte vi hem till honom och lagade middag, sen kollade jag på Så ska det låta, och sen åkte vi ut ett bra tag, och kollade på street race, det var helt okej :) Var hemma runt 2-3 och somnade på en gång.
Lördags (igår): Vaknade upp hemma hos älskling och begav mig direkt hem, väl hemma satte jag mig i solen med svenska boken och hann plugga ganska mycket. På eftermiddagen mötte jag upp Elvira vid coop och handlade lite smått och gott, sen begav vi oss hem till mig, och grillade, åt efterrätt, åt chips & dipp och pratade en massa om allt mellan himmel och jord. Myspys :) Sen runt 2 åkte jag hem till älskling.
Idag: Vaknade upp halv elva hemma hos älskling, och började direkt fixa mig, och sedan åkte vi hem till hans mamma för att fira älskling som fyllde år i måndags. Det var helt okej :) Kom hem för en liten stund sedan, och nu ska vi lägga oss i soffan och kolla på film. :)
Later <3


Vad skulle jag ha gjort utan dig? Tack för att du finns! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0