Borttaget inlägg!Twitter

Hellu.
Nu lägger jag bloggen åt sidan ett tag, för att testa på Twitter :) Vet inte när jag kommer tillbaka med bloggen, men troligtvis om någon vecka!
Vill du veta vad jag heter på twitter? Då får du fråga ;)
<3

Torsdag

Hellu.
Hann inte blogga igår då jag hade fullt upp hela dagen, städade hela övervåningen, min moster var på besök ett par timmar och sedan på kvällen blev det utgång. Kvällen blev lyckad och tur var väl det eftersom att jag tvekade lite på att dra ut igår. Var hemma strax innan halv fem, och klockan fem låg jag i sängen och somnade nästan på direkten. :)
Idag vaknade jag upp strax efter 13, satte mig och kollade på tv innan jag tog en promenad upp till stuvsta för att hämta ut medicin till mamma (som dom inte hade inne) och köpa middag. I stuvsta mötte jag upp min syster också gick vi hem till oss och lagade middag och så :) Under kvällen har jag mest suttit vid datorn. Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film och äta chips och dricka cola ;D
<3


Trött chey

Hellu.
Mesta delen utav dagen har spenderats framför tvn, har haft mensvärk hela dagen, och ingen värktablett har hjälpt, så det var väldigt jobbigt, men aja, finns inte så mycket att göra åt saken. Utöver att kolla på tv har jag faktiskt inte gjort så mycket, tagit promenad upp till stuvsta och köpte tidning+middag åt mig och mams, tagit ett långt bad, kollat på film, städat lite och träffat älskling en snabbis. :)
Imorgon ska jag städa klart hela övervåningen, sen på eftermiddan kommer min moster förbi, trevligt trevligt :)
Nej, nu ska jag sova.
<3


Redan mars?

Hellu.
Under kvällen har jag mest tagit det lugnt framför datorn, var även ute och mötte älskling en snabbis, sen följde han med mig hem och fixade photoshop på min dator som jag inte har haft på ett tag nu. Jag började kolla på en film för ett tag sedan, men den var inte speciellt bra. Kanske ger den en ny chans imorgon eller så, för nu ska jag lägga mig framför tvn istället och se om jag hittar något bra :) Annars får jag väl gå och sova ;)
Nej, nu ska jag hämta ett glas cola.
Skriver troligen imorgon när jag har vaknat eller så.
<3

RSS 2.0