Umeå

Hellu.
Jag var faktiskt taggad på att åka till Umeå, och det var delvis kul, men när jag tänker efter så hade jag lika gärna kunnat stanna hemma.
Vi firade att min kusin hade fyllt 30, men hon sa inte ens tack för våran present, hon pratade knappt med mig och min familj, utan hon umgicks bara med sina kompisar. Klart att man vill umgås med sina kompisar, men hon kunde väl ha umgåtts med oss också? Men ja, som tur var hade jag ju min familj att umgås med.
Och min kusin och hennes kompisar (dom flesta) var faktiskt ganska otrevliga emellanåt, så jag är glad att jag äntligen är hemma och slipper vistas i det sällskapet. Alla utav min kusins kompisar var i 30 årsåldern, men det märktes inte, man kunde tro att dem var i min ålder.
Men ja, tillsammans med min familj blev ändå midsommarhelgen helt okej. :) MEN, aldrig mer att jag åker dit för att fira min kusin eller midsommar, för det var det inte värt!
Igår kom vi hem runt 20-tiden, och jag var bara hemma en liten stund innan jag gick ut och mötte Elvira och tog en promenad. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, myspys!
Puss <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0