Summering

Hellu.
Har inte haft tid alls att blogga dom senaste dagarna. Men tänkte summera i alla fall. :)
Onsdags: Gick upp strax efter 6, och började direkt fixa mig inför min student! Strax innan 8 mötte jag och Elvira upp Sofia i Huddinge centrum och sedan gick vi hem till Victor i klassen, där nästan alla andra från klassen var, också hade vi en jättemysig champangefrukost. :) Sen efter champagnefrukosten åkte vi till skolan, där åt vi åt lunch, fick betyg, kollade på uppträdanden i aulan och spenderade den sista tiden tillsammans! Vid 13 sprang vi ut! Den känslan var helt obeskrivlig, det var som ett rus i hela kroppen! Efter utspringet åkte vi hem till mig och åt och så. Härligt.
På kvällen blev det utgång med världens bästa tjejer Sofia och Elvira!
Torsdags: Jag vaknade upp tillsammans med älskling, och vi tog det lugnt större delen utav dagen! Så härligt att bara ta det lugnt första dagen på sommarlovet! :) Awesooome!
Fredags: Jag låg och solade hela dagen, och på kvällen hade jag och några bestämt att vi skulle grilla, men självklart sviker den personen som alltid sviker, jag blev ju inte direkt förvånad, så jag och Elvira var hemma hos mig ensamma, och lagade mat och kollade på tv. Den tjejen får mig verkligen på bra humör! :)
Igår: Åkte jag ut landet, och var där med mams, paps och min moster. Jag solade och tog det lugnt! På kvällen kollade vi bara på tv.
Idag: Vaknade upp på landet och insåg att jag inte kunde sola, eftersom att det var dåligt väder, så vi bestämde oss för att åka hem. När jag kom hem åt jag lite lunch, sen mötte jag upp Elvira, vi köpte glass och gick på en promenad till och från långsjön, härligt!
Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen åker jag till älskling! Massa bilder kommer i nästa inlägg!
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0