Lördag

Hellu!
Har inte haft tid att blogga, men nu tänkte jag uppdatera lite snabbt i alla fall :)
Min syster och hennes barn kom hit i onsdags, eftersom att det var fint väder i onsdags åkte vi och badade, och sen på kvällen blev det Harry Potter, igen! Haha. Vi var hemma från bion strax innan 12 på kvällen, då gick jag på en kvällspromenad, sen gick jag och la mig runt 2.

Vaknade upp på torsdagen med regn och rusk, och jag som fyllde 19. Mesta delen utav dagen tog jag det lugnt, öppnade presenter, åt god mat och tårta, så jag hade en helt vanlig födelsedag.

Blev bjuden på bio och middag i måndags, och det var en av mina presenter. Sen fick jag även en ipod touch, parfym, blommor, ett halsband, pengar till en ny frisyr och sen fick jag inte så mycket mer ;)
På kvällen åkte alla ut till landet, förutom jag, kände att jag behövde vara hemma och fixa en hel del.

Igår (fredag) åkte jag och älskling och köpte lite nödvändiga saker, och sen släppte han mig hemma så att jag kunde packa och tvätta lite. Idag har jag hittills bara spelat datorspel, hehe. Om en stund ska jag packa klart, för imorgon bär det av till Öland med älskling, sen vidare mot Ullared och Liseberg, det kommer bli awesome!
Skriver när jag kommer hem, lär bli om en vecka.
<3

Tisdag

Hellu!
Harry Potter igår var awesome! Lite sorgligt att det var sista filmen! :( Efter filmen åkte jag och älskling och träffade några av hans kompisar, och sen åkte vi hem till älskling och kollade på film. Idag var vi förbi biblioteket och lånade en bok, sen åkte vi ut till älsklings mamma, där solade jag och umgicks med älsklings mamma och småsyskon. Vi var även vid hamnen och åt glass, också var vi iväg och badade också. Myyspyys!
Älsking släppte mig hemma för en liten stund sen, och nu ska jag ta det lugnt ett tag, ska upp tidigt imorgon och städa och fixa på övervåningen, för imorgon kommer systeryster och hennes barn hit. Uppdaterar troligen när dom har åkt hem, och det lär bli på fredag eller så!
Puss!-

Hellu.
Kom hem från landet i lördags, på landet tog jag det mest lugnt, gick på promenader, kollade på film/tv, solade lite, läste en hel del och umgicks med mams och paps. När jag hade varit hemma ett tag åkte jag till älskling. Där kollade jag på film och tog det lugnt hela kvällen. Igår åkte jag och älskling hem tills hans mamma och sov över tills idag. Där har vi umgåtts med älsklings småsyskon, åt thaimat, älskling fixade sin bil och rev ner en gammal lekstuga och eldade upp den. Vi kom hem för ett tag sen, och jag har precis duschat och sminkat mig. Ikväll blir det bio, Harry Potter, ofcourse. Jag ska se den tillsammans med älskling, min syster Jennie och hennes pojkvän Richard. Myyspyys!
Nu ska jag fixa lite små saker innan vi ska åka.
<3

<3


-

Hellu.
Det var alldeles för längesedan jag uppdaterade min blogg, så jag kände att det var dags nu. Orkar inte berätta vad jag har gjort varje dag, så jag kan sammanfatta lite. Har träffat Elvira och Sofia och solat och badat, har varit med älskling, har varit på bio med pappa och sett Kronjuvelerna, har varit i stan med Elvira, haft mysig middag tillsammans med Elvira med lite vin och en hel del prat, också har jag tagit det lugnt och haft Harry Potter marathon, måste ju ladda inför sista filmen, som jag förövrigt ska se i slutet utav veckan. :)
Det är typ det jag har gjort senaste tiden, har säkert gjort mer saker, men inget jag kommer på just nu. :)
Imorgon blir det troligtvis landet, och stannar nog till lördag eller söndag, myspys!
Later <3


yesbox

Hellu.
I lördags vaknade jag upp tillsammans med älskling, och när vi hade varit vakna ett tag skjutsade han hem mig, också var jag hemma och tog det lugnt, medans han fixade med bilen, sen när han var klar plockade han upp mig tillsammans med Dennis och hans lillebrorsa också åkte vi till gömmaren och bada, sen efter det var vi ute ett tag, och kom i säng halv tre.
Idag gick vi upp elva, åkte förbi nacka forum, och sen vidare till älsklings mamma där hela dagen spenderades. :) Myyspyys!
Vi kom hem strax innan 21, och då satte vi oss och kollade på "Vinterviken" som gick på tv, sen har vi bara tagit det lugnt :) Imorgon ska jag förhoppningsvis sola, om vädret tillåter, sen på eftermiddagen/kvällen ska jag träffa Elvira och leta efter resa.
Mina sommarplaner är nästan helt spikade, det blir troligen en vecka utomlands med Elvira, sen öland med älskling i kanske en vecka, och sen ska jag spendera resten av sommaren på landet.
Later <3

Summering, Igen!

Hellu.
Eftersom att jag inte har haft tid att blogga så är ju allting som vanligt, heller hur? Haha. ;)
I måndags tog jag det mest lugnt, var ganska skönt att vara hemma ifrån Umeå, så jag passade på att vara hemma hela dagen. På eftermiddagen kom älskling och hämtade mig, också följde jag med honom när han jobbade, myspys! Hände inte så mycket mer på måndagen.

På tisdagen vaknade jag upp tidigt och åkte hem ifrån älskling, åkte hem och packade lite, sen bar det av till landet tillsammans med mams och syster-yster, dom lämnade mig på eftermiddagen, och sen under kvällen åkte jag färja, kollade på tv och mös med systers katt som hon lämnade kvar, så jag slapp vara ensam. :)

Hela onsdagen solade jag, och på kvällen kom syster dit och vi pratade en hel del och hade det allmänt trevligt.
Sen på torsdagen solade vi hela dagen, åt middag och hade återigen trevligt. :) På kvällen åkte vi hem och när jag hade varit hemma ett tag åkte jag hem till älskling, vilket jag ångrar, men finns inget att göra åt nu.

Under fredagen tog jag det mest lugnt, sen mötte jag upp pappa, sen har jag bara varit hemma och kollat på tv och lite så. :) Nu ska jag återigen kolla på tv.
Later <3

RSS 2.0