Dag 3

Min pojkvän.
Jag skulle kunna sitta och skriva hur länge som helst om min pojkvän, men jag ska försöka skriva kortfattat.
Jag och min pojkvän möttes för första gången den 12 april 2006, och blev tillsammans den 21 april 2006. Från min sida var det kärlek vid första ögonkastet. Vi har haft både jobbiga och lätta perioder, och oavsett vad som än hänt har vi alltid tagit oss igenom det. Som alla andra har vi också både bra och dåliga minnen, men det är dem bra minnena jag minns bäst, som Bulgarien-07, Öland-07 och -09, alla våra årsdagar och utöver det har vi massa andra minnen.
Som person är han trevlig, snäll, gullig och omtänksam, men även han har sina mörka sidor, han är inte bra på att reda ut bråk vi haft, då han tycker att man bara ska gå vidare utan att prata igenom saker och ting, han blir väldigt lätt irriterad, och när han väl är det blir han ganska sur.
Det är väldigt många personer som undrar hur man kan hålla ihop så länge när man är så ung, men det är inte speciellt svårt. Älskar man varandra så mycket som jag och min pojkvän gör så klarar man sig igenom allt och kämpar för varandra.
Jag kan inte beskriva honom bättre än att han är världens underbaraste människa, och att jag aldrig skulle vilja leva en enda dag utan honom.
Många säger att man inte kan vara perfekt, men för mig är min pojkvän perfekt!
Jag älskar dig över allt annat Alexander Trotting!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0