Tiden räcker inte till

Hellu.
Tyvärr räcker tiden bara till att gå i skolan, plugga och kolla på Gossip Girl, det innebär att bloggen får lida.
Jag är tillbaka med bloggen om alltifrån en dag till veckor, måste komma in i vardagen igen efter tre månaders ledighet, och jag måste verkligen lägga all energi på skolan.
Hörs när vi hörs!

Långt inlägg...

Hellu.
Det var ett tag sedan jag skrev senast, och det beror på att jag har haft fullt upp att göra annat, men så är det när det är lov, och jag har insett att det här är mitt sista lov på väldigt länge, så det gäller att njuta fullt ut av mina sista lediga dagar innan skolan börjar igen.
Vad har jag gjort då? Hela förra veckan spenderades på landet, det är lite blandade känslor om min vistelse på landet. Det var kanon hela veckan, förutom på fredagen, då det hände en ganska otäck sak. När jag, min syster och pappa sitter och äter frukost så ser vi att min ena katt har hittat en orm, och när vi går lite närmare ser vi att det är en huggorm, och när vi kommer och "stör" katten så blir hon distraherad och det slutar med att hon blir biten, jag blev förstås väldigt ledsen, för om man har hund eller katt så vet man att dom kan dö om dom blir bitna, men som tur var återhämtade hon sig redan samma dag, hon var bara lite svullen på kinden där hon hade blivit biten.
Sen jag kom hem från landet har jag mest varit för mig själv, men har även varit med älskling en del, hunnit träffa Elvira, också har jag även köpt en ny dator, och det var verkligen på tiden! :)
Imorgon (idag) bär det av till landet, ska gå upp 9 imorgon, och sedan åka kommunalt, så nu ska jag packa lite, och sedan sova.
Later <3

Längesen!

Hellu.
Längesen jag skrev här, och jag har hunnit med en hel del sedan jag senast skrev. I söndags, för lite mer än en vecka sedan åkte jag, älskling och hans familj till öland, till deras stuga, det var riktigt mys, vi shoppade, solade, badade, åt god mat, och umgicks en hel del. På torsdagen var det dags för mig och älskling att åka vidare mot Göteborg, vi gick upp 5 på morgonen, och kom iväg strax innan 6, väl framme i göteborg inväntade vi älsklings kompisar och sedan gick vi på liseberg hela dagen. Var framme på hotellet runt 12 på natten, och väl där åt vi, duschade och sedan gick vi och la oss runt 2-tiden, dagen efter var det bara att pallra sig upp klockan 9, och då åt jag och älskling frukost, och sedan åkte vi till Ullared och var där hela dagen. Jag hittade en del saker och det gjorde älskling med. Sen på kvällen åkte vi hem och var hemma strax efter tio :) Hela lördagen tog jag det lugnt och kände mig ganska trött efter Liseberg och Ullared.
I söndags åkte jag ut till landet tillsammans med mams, paps, syster och tre katter, stannar här tills på fredag, och i helgen ska jag förhoppningsvis träffa Elvira och älskling, sen åker jag till landet igen. :)
Nu ska jag ta det lugnt hela kvällen.
Later <3

RSS 2.0