Måndag

Hellu.
Helgen har spenderats hemma hos älskling, i fredags kollade jag på idol, och sedan efter idol kollade jag på "A walk to remember". Har jag någonsin sagt att jag älskar den filmen? :) Ja, älskling kom hem strax efter tolv tror jag det var, så han fick kolla på slutet tillsammans med mig.
Sen på lördagen var älskling och fixade bilen, så jag passade på att sova länge, göra lite läxor och bara ta det lugnt. Sen kom han hem runt 21 på kvällen, och då åkte vi och handle onyttigheter, sen kollade vi på "Letters to Juliet", en halvbra film, rekomenderar den endast om man inte har något annat att se på, efter filmen gick vi och la oss.
Igår vaknade vi upp runt 13 tror jag det var, åt frukost och sedan åkte vi till haninge och kollade runt lite, sen bar det av hem till älskling igen, där jag hjälpte honom att städa, tvätta och diska, tråktråk, men vad gör man inte för sin älskling?
På kvällen kollade vi på Beck - skarpt läge, och gick och la oss klockan 1, och konsekvenserna blev att jag har varit sjukt trött hela dagen.
Idag har jag bara varit i skolan, och direkt efter skolan åkte jag hem och satte igång med att plugga, så det är det enda som jag har gjort idag.
Nu ska jag kolla lite på tv, sedan lägga mig i sängen och läsa filosofi, sedan sova.
<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0