Måndag

Hellu.
En hel del personer har klagat på att jag har lösenordsskyddat min blogg, så jag har bestämt mig för att ta bort lösenordet. Glada nu? Haha.
Det kan väl inte vara så kul att läsa om mitt tråkiga liv? ;)
I fredags åkte jag med mams och paps till skärholmen, fick med mig ett par fina vinterstövlar, och så kollade jag på ny mobil, och givetvis hittade jag en jag ville ha, så pappa beställde den i fredags, så antagligen kommer den imorgon eller på onsdag. Längtar! :) Efter vi hade varit där var jag hemma ett tag, åt middag och lite så. Sen åkte jag och Virre hem till min syster och kollade på Idol, och kollade till katterna, eftersom att min syster befann sig i London då. Sen när jag kom hem ville Elvira mötas upp, så jag mötte henne och tog en låång promenad, mycket trevligt :)
På lördagen började storstädningen av min garderob, och ja, det gick framåt. När rensade jag senast garderoben? Ingen aning, men jag hade kläder i garderoben som jag hade för cirka fem år sedan, inte okej, inte okej. På kvällen åkte jag hem till Alex mamma och var där med honom, vi kollade på den senaste Beck - Levande begravd och Dagboken. Sen på söndagen gjorde jag inte så mycket, tog det mest lugnt, på kvällen åkte vi hem till älskling och åt tacos, och kollade på Beck - Flickan i jordkällaren.
Idag mötte jag upp två kompisar i stan och vi kollade runt lite, efter ett tag joinade min kompis pojkvän oss. :)
Efter det åkte jag hem till älskling och åt middag med honom sen åkte vi till Tonys grav och tände varsitt ljus och ställde där. Utöver det har jag inte gjort så mycket idag.
<3


Så här såg det ut när jag rensade min garderob! Haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0