Fredag

Hellu.
Jag kan berätta lite kort om gårdagen, eftersom att jag inte hann skriva igår. Dagen började med skola mellan 8 och 12, härligt :) Fick tillbaka mitt filosofi prov, fick VG, och ja, jag är stolt, haha. Brukar vanligtvis få IG eller G. :)
Efter skolan åkte jag direkt hem och började plugga. Sen runt halv fem tiden kom älskling och hämtade mig, också åkte vi ut till värmdö, hämtade hans småsyskon på dagis. Påvägen hem stannade vi och köpte med oss pizza. Direkt när vi kom hem åt vi och sen la vi oss i sofforna och kollade på Tingeling med minstingen, Savannah. Hon blev trött runt 7-tiden och ville gå och lägga sig. Så vi nattade båda och sen kollade vi på Paradise Hotel. Kollade sedan på Twilight och halva New moon som visades på tv. Vi åkte hem runt 12-tiden och jag var hemma strax innan 1, somnade nästan på en gång när jag la mig i sängen.
Imorse försov jag mig, som vanligt. Men det gjorde inte så mycket egentligen. Skoldagen slutade 13, och då åkte jag direkt hem, och har suttit vid datorn enda sedan dess.
Planen för ikväll är fortfarande osäker.
Puss & Kram. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0