-

Hellu!
Har inte alls haft någon tid att blogga i helgen. I fredags kom ju älskling och hämtade mig, vi var ute och sladda ett tag, men var tvungna att avbryta och hämta älsklings bärgare då Dennis krocka. Vi var på något flygfält och sladdade då han plötsligt ringde Alex och sa att han hade krockat lite längre bort på fältet. Han hade kört rakt in i en betongpelare som låg på marken, den gick av på mitten och Dennis hade flugit 10-15 meter i luften med bilen. Inte kul inte kul. Så vi åkte och hämtade bärgaren och bärgade hem honom till sig, sen åkte vi hem och var hemma runt halv 4 på natten. På lördagen bestämde vi oss för att åka till älsklings mamma, eftersom att älskling var tvungen att fixa värmen och något annat i bilen, och Bengan var också tvungen att fixa något. Vi åkte där ifrån runt 1-2, och sen var vi ute och sladda ett bra tag. Var hemma runt halv 6, och somnade inte förens 6.
Igår vaknade älskling ganska sent så vi hann inte göra så mycket. När han hade vaknat åkte vi och köpte middag och ingredienser till lussebullar, sen när vi kom hem hade vi lussebak. :) Mysigt. Sen på kvällen tog vi det lugnt med lussebullar och julmust framför tvn.
Idag hade vi studiedag och min mentor skulle givetvis förstöra vår lediga dag genom att vi skulle på museum, men jag pallade inte :) Så jag var ledig ändå, härligt ;) Så idag har jag inte gjort speciellt mycket. Har mest tagit det lugnt, men har även hunnit plugga lite också.
Nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0