Måndag

Det är nog ingen som anar hur jävla skoltrött jag är asså. Idag orkade jag inte gå upp ur sängen, så pågrund av det struntade jag i skolan idag faktiskt. Jag sov hemma hos älskling i natt, så jag spenderade dagen hemma hos honom, fast det var lite tråkigt eftersom att han inte var där. =/
Jaja, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv.
<3

Lördag

Exakt en vecka sedan jag skrev senast. Fy på mig. Hehe.
Det har inte hänt någonting speciellt den här veckan, älskling har flyttat till sin lägenhet och jag spenderar massor av tid där som tur är. Hur skulle jag ha klarat mig annars? ;)
Jaja, nästa vecka består i alla fall av plugg. Tråkigt.
Nu ska jag i alla fall lägga mig och glo på tv.
Jag får se när jag skriver nästa gång, kanske dröjer en vecka till.
<3

Saturday

Uppdateringen från min sida blir inte bättre. Men det blir ju så nu när det har varit så varmt ute :)
Just nu sitter jag ensam hemma och lyssnar på musik. Älskling kommer och hämtar mig om en stund, också ska vi åka ut till honom på värmdö och sova där. För imorgon ska han börja flytta saker där ifrån till hans lägenhet.
Jag vill verkligen inte att han flyttar, men vad ska man göra? =/
Jaja, nu måste jag packa och lite så innan han kommer.
<3

Onsdag

Jag har inte så värst mycket att säga. Jag ler på utsidan, men inom mig mår jag skit. Det första jag fick veta när jag kom hem från Thailand var att älskling ska flytta till en liten etta, kul för mig, eftersom att jag inte gillar förändringar överhuvudtaget. Men så länge jag får vara hos honom ibland så är jag nöjd. Också har det hänt en annan jobbig sak, men livet går vidare.
Nu ska jag städa lite, sen bär det av till läkaren.
<3

Tisdag

Godmorgon.
Idag känner jag mig helt död. Känns som att jag inte har sovit någonting alls =/ Men jag måste ändå pallra mig iväg till skolan, så nu ska jag fixa det sista, sedan gå till bussen.
Direkt efter skolan ska jag hem och packa allt, och fixa lite små saker. För imorgon blir det Thailand! ;D
Later <3

Monday

Tänkte bara kort sammanfatta min dag. Var i skolan, ganska seg dag, hade prov, gick inte bra alls. Så jag kan väl glömma mitt VG. Men det är inte hela livet att få VG liksom. Efter skolan hämta älskling mig och körde hem mig, när jag kom hem tog jag det lugnt en stund och kollade på tv, sen följde jag med mams & paps och handla lite solprodukter, också hämtade pappa ut sitt paket, jag handlade även en tidning som jag kan läsa på flyget ner till Thai. När vi kom hem åt jag tacos, mums. Sen har jag packat lite smått och lyssnat på musik. Och nu är jag precis hemkommen från min kvällspromenad. Hihi.
Nu väntar sängen på mig.
<3

Helgen

Jag har inte hunnit blogga varken idag eller igår. Gårdagen spenderades med älskling. Vi var i skärholmen där jag köpte ett par skor på h&m också köpte jag schampo, balsam och duschcreme till thailand. Åker ju på onsdag morgon ;D Hihi. Ja, sen efter skärholmen åkte vi och köpte mat, eftersom att mina föräldrar spenderade natten på landet. Vi köpte hem tacos som vi lagade i ordning och åt, det var jätte gott. :) Sen efter det stääädade vi hela övervåningen, och slutligen satte vi oss i soffan och kollade på film. Efter filmen gick älskling och la sig, men jag fick ett ryck och skulle sitta uppe och göra en skoluppgift så jag hamna i säng runt halv fem.
Idag vaknade jag upp runt halv elva, och direkt fixade jag mig och sedan bar det av hem till älskling för att fira honom. Han fyller nämligen 20 år idag. Grattis igen älskling!
Nej nu ska jag kolla på film med älskling.
<3

RSS 2.0