Blah blah blah...

Ja, jag är ju inte direkt bra på att blogga ofta, jag får faktiskt skärpa mig och skriva minst en gång om dagen. Eller hur? :) Finns ju några stycken som tjatar på mig att jag måste blogga oftare.
Ja, både fredagen och lördagen blev två lyckade kvällar, och söndagen blev mindre lyckad, haha. Vill inte gå in på detaljer. Men ja, mina systrar var i alla fall över på middag i söndags, det kan jag ju faktiskt inte säga någonting ont om, eftersom att jag inte skulle kunna leva utan någon av dem. Det var trevligt, as usual. Sen har det inte hänt något mer i helgen.
Igår tog jag en ledig dag, tyckte verkligen att det behövdes. Spenderade hela dagen framför tvn, väldigt skönt faktiskt. Idag kände jag mig tvingad att gå till skolan, så efter många om och men gick jag till slut till skolan. Direkt när jag slutade mötte jag upp Virre utanför min skola och vi åkte till huddinge och kolla i några affärer och sedan svulla vi donken, sen bar det av hemåt. I centrum träffade jag Fia & Matilda, vi satt och pratade ett tag, sedan gick jag hem, och jag har bara pluggat matte sedan jag kom hem. Kul va? Eller inte.
Nu ska jag kila ut och möta älskling.
Later. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0