Lördag

Jag är alldeles för dålig på att uppdatera. Men jag skyller på ledigheten. Nu när jag är ledig sitter jag ju typ inte vid datorn. Jag tänkte kort berätta lite om vad jag har gjort senaste tiden.

I torsdags pallrade jag mig till skolan trots huvudvärk, magont och illamående, fast det gick över efter cirka en timme i skolan. Vi hade endast 3 lektioner, några var inställda, så vi fick sluta 12. Då åkte jag och Sofia till skärholmen, olyckligtvis hittade jag ingenting. Senare framåt kvällen träffade jag Fia, Milu och Linus. Vi gjorde inte speciellt mycket.

Igår var jag med älskling mesta delen utav dagen. Vi åkte bland annat hem till hans mamma ute på värmdö eftersom att han skulle hämta lite saker. Sen åkte vi hem, pappa bjöd oss på pizza, och sen tog vi det bara lugnt. Runt 9 tiden (tror jag) gick jag ut och mötte Fia och Linus. Vi bestämde oss för att dra på fest i farsta strand, och det blev en oerhört lyckad kväll med massa nya människor.

Idag vaknade jag runt 14, så jag har inte hunnit göra speciellt mycket. Gick upp till centrum och mötte Fia, Emily och Linus. Sen gick vi hem till Fia och hämta hennes hundar och gick på en liten promenix. Härligt härligt.
Ikväll blir det nog fest igen!
Nej nu ska jag äta något, sedan duscha.
Glad påsk! <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0