Vila i frid

Jag skulle egentligen inte blogga på ett tag. Men när något stort händer känner jag mig tvingad att skriva.
Det finns nog ingen som kan ha missat att Michael Jackson är död.
Väldigt hemskt att han dog bara 50 år.
Även om jag inte lyssnade på honom så är jag väldigt ledsen.
Vila i frid Michael Jackson <3

bloggpaus

Hellu.
Under sommaren kommer jag nog inte sitta vid datorn så mycket. Kanske bloggar någon gång då och då.
Ha det bra.
Puss <3

Glad Midsommar!

Hellu.
Just nu sitter jag hemma och väntar på älskling, vi ska bege oss mot Dennis där det kommer serveras god mat, också kommer det självklart bli massa krök. Nice.
Mina föräldrar åkte till landet imorse, och jag trodde verkligen att dom skulle tvinga med mig, men som tur är så fick jag stanna hemma utan att dom ens sa emot. :)
Nu ska jag fixa det sista.
Ha en bra midsommar, för det ska jag ha i alla fall.
Puss <3


Tisdag

Hellu.
Igår var det första dagen på jobbet, det var helt okej. Jag slapp gå enda till klockan 16, men fick betalt i alla fall, haha. =)
Idag var det lite roligare på jobbet, men jag vet inte varför. Fast det hände en sak vid lunchtid som jag inte orkar ta upp här, men ambulansen fick komma till äldreboendet i alla fall.. Men jag tror att allting blev bra sen.
Sen när jag hade slutat kom älskling och hämta mig med moppen, söt som han är. :) Sen var vi hemma hos mig en stund och åt lasagne.
Sen åkte han iväg, och jag har bara tagit det lugnt.
Nu ska jag kolla lite på tv och fortsätta ta det lugnt, puss <3

Söndag

Hellu.
Idag vaknade jag ungefär runt 12 och har haft världens huvudvärk sen dess. Jag har bara tagit det lugnt och kollat lite på Andra Avenyn med älskling. Om ungefär en timme ska jag åka hem och duscha och bara ta det lugnt. Imorgon blir det första dagen på jobbet. Hoppas det blir kul.
Nu ska jag fortsätta kolla på Andra Avenyn.
Puss <3
Gammal bild på mig!

Lördag

Hellu.
Igår kväll åkte jag och älskling hem till honom, vi kom hit vid 21 kanske. Vi kollade på "Fredagen den 13:e". Den var inte speciellt läskig. Sen gick vi och la oss runt 2, om jag inte minns helt fel. Vaknade för kanske 2 timmar sen, och har inte gjort någonting speciellt.
Ska kanske åka hem ikväll och bara chilla, annars kanske jag stannar kvar, får se hur jag gör senare =)
Nu ska jag gå ut och röka lite, sen får jag se vad som dyker upp.
Later. <3

Fredag

Hellu.
Jag kan börja med att berätta vad jag gjorde igår kväll. Jag, älskling, Dennis, Dennis och Sanna åkte till gömmaren, vi rökte vattenpipa och drack lite. Det var jätte trevligt. Vi drog där ifrån kanske 23:40 och jag gick och la mig direkt när jag och älskling kom hem.

Imorse blev jag väckt av att pappa ringde. Han ville att vi skulle åka till huddinge centrum på hans lunch och fixa en sak på banken. Så jag hade inget annat val än att kliva upp då, och frivilligt åka med honom till huddinge, för annars skulle inte jag kunna få min lön efter att jag har sommarjobbat. När jag kom hem lagade jag mat, pasta & sås. Mums. ;)
Sen har jag inte gjort speciellt mycket.
Snart ska jag ut i deppvädret och träffa F.
Later <3

Jag fick låna en ängel, som spred sitt ljus i mitt liv, i varje andetag.
Du togs bort från mig, alldeles för tidigt. Jag fick låna en ängel för en stund.


Vila i frid...

I det här inlägget kommer jag nog inte skriva någonting postivt överhuvudtaget. Jag blir så förbannad över att det finns personer som kan mörda någon annan, hur fan kan man göra någonting sådant? Nu syftar jag på Therese Johansson Rojo som blev mördad natten till söndag. Hon blev bara 15 år, hon hade hela livet framför sig. Alla som kände henne beskrev henne som en blyg och omtänksam tjej, så varför skulle någon mörda henne? Pågrund av svartsjuka? Hur sjuk i huvudet får man vara egentligen? De två som mördade Therese måste rent ut sagt vara helt störda. Hur kan man vara så ond att man planerar att ta någon annan människas liv?


Jag hoppas i alla fall att Therese har det bra där hon befinner sig just nu. Även om jag inte kände henne så är jag extremt ledsen över det som hänt. Det här är någonting som griper tag i mitt hjärta och gör mig tårögd.
Vila i frid Therese Johansson Rojo!

Torsdag

Hellu.
Jag har inte orkat med att blogga, så därför har jag struntat i bloggen ett tag. Men nu är jag i alla fall tillbaka och ska försöka blogga så mycket som möjligt. Äntligen slipper man skolan i alla fall, men mitt sommarlov börjar inte riktigt än, eftersom att jag ska jobba på måndag och ska jobba i tre veckor. =)
Den senaste tiden har det inte hänt speciellt mycket. Mest tagit det lugnt.
I tisdags tog i alla fall älskling studenten, skönt för honom att slippa skolan nu då. :) Det var massa folk hemma hos honom på kvällen, och vi åt middag & fikade med tårta och bullar. Han fick en hel del pengar och lite annat. :) De var riktigt nice.
Igår var det skolavslutning, som jag missade, eftersom att jag inte vaknade utav mitt alarm, goodie goodie. Haha. Men jag brydde mig inte speciellt mycket eftersom att jag inte är så intresserad av skolavslutningar och så. Sen på kvällen blev det krök, sen drog jag hem runt 23 kanske, och somna på direkten när jag kom hem. :)
Idag blir det bara chill, och ikväll får jag se vad som händer, men jag hoppas att det blir krök igen.
Later. Puss.


RSS 2.0