I cant live If living is without you..

Har tyvärr inte orkat med bloggen på ett tag. Kan i alla fall börja med att berätta lite om vad jag har hittat på under helgen. I fredags efter skolan drog jag till stan med Bella. Vi satt på en restaurang och vänta på hennes kompisar. Efter det åkte jag hem och fixade mig lite. Sen kom Alex hit och vi åkte bil med hans kompis Dennis. Vi gjorde inte speciellt mycket till en början, men sen åkte vi till farsta ip och satte oss på en bro och rökte vattenpipa, Sanna, Dennis(En annan), Franco och Jonas var också med. Det var nice, men jävligt kallt. hehe. Vi fick skjuts hem rätt tidigt, och jag somna på direkten när jag kom hem.

På lördagen gjorde jag inte så mycket till en början, men sen runt 15 åkte jag in till stan med Sofia och kollade först lite i affärer. Köpte tre trosor för er som är intresserade. Haha. Sen gick vi på bio och såg "17 again". Det rekommenderas verkligen. En av dom bästa filmerna jag har sätt på riktigt länge. Sen efter bion åkte jag hem, var hemma runt 20-21 kanske. Kollade lite på Robinsson. Sen ringde Fia och fråga om jag ville hänga med ut, och det gjorde jag. Vi drack lite och hade trevligt, enda tills det blev lite bråk. Då drog jag hem, och somnade i sängen cirka 3.

På söndagen var jag lite bakis. Men det gick över rätt fort. Jag storstäda hela rummet, så nu är det fint i alla fall. Får se hur länge det håller, det brukar bara hålla 1-2 timmar i vanliga fall. Sen på kvällen kom Alex, och vi kollade lite på tv o så.
Idag har jag inte gjort så mycket, har varit sjuk, så jag har bara chillat och kollat på tv. Men imorgon ska jag till skolan i alla fall.. Puss <3


3 underbara år med dig imorgon, hjärtat! Älskar dig över allt annat! <3

Kommentarer
Postat av: johanna köhler

Grattis :) <3

2009-04-22 @ 17:06:44
URL: http://johannakohler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0