Hänt den senaste tiden?

Jag vet att det var några dagar sen jag skrev senast, men jag har inte haft någon tid alls till att blogga, men nu ska jag berätta lite vad jag har gjort. :)

Söndag - Efter att mina syskon hade varit över på middag så drog jag och Alex ut för att träffa Dennis, Sanna och Amanda. Vi åkte runt i bilen en stund, och köpte godis, cola och cigg (a) Sen bestämde vi oss för att åka till Alex på värmdö. När vi väl va framme så kolla vi på Patrik 1,5, sen blev jag så trött så jag gick och la mig.

Måndag - Amanda åkte hem för hon skulle träffa en annan kompis, och Dennis och Alex skulle åka och fixa dricka, och hämta upp en annan som heter Dennis. Dom köpte även engångsgrillar, och hamburgare .m.m.. Senare på kvällen drog vi till ett berg vid en sjö för att grilla. Kvällen var jätte trevlig och mysig, men sen började jag må illa och spy, då var det inte lika nice. Haha. Vi började röra oss hemåt när jag hade spytt, och jag somna nästan direkt när vi kom hem..

Tisdag - Jag vaknade upp och hade sjukt ont i huvudet, var förstås bakis. Jag och Dennis låg i soffan den mesta tiden av dagen och kollade på barnprogram. (a) Hehe. Sen lite senare åkte Dennis, Dennis och Sanna hem. Sanna skulle duscha, och ena Dennis orkade inte vara kvar hos Alex. Hehe. Efter ett tag kom Dennis och Sanna tillbaka. :) Och jag somna nästan direkt när dom hade kommit. Hehe.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0